Menukaart
Voorgerechten
Brandade van aardappel – scampi – geconfijte tomaat | € | 17,00 |
Garnaalkroket – tartaar – gefruite peterselie | € | 15,00 |
Carpaccio van ossenhaas – parmezaan – rucola | € | 17,00 |
Stoffels-tomaten – burrata – pesto – basilicum | € | 15,00 |
Soep van butternut – spekjes | € | 9,00 |
Hoofdgerechten
Vol-au-vent – mousseline – bladerdeeg | € | 20,00 |
Varkenswangetjes, traag gegaard – Loonse siroop – tafelbier | € | 22,00 |
Onglet – saladeboeketje – saus van sjalot & rozemarijn | € | 25,00 |
Zeetong ‘Meunière’ | dagprijs | |
Ravioli – aubergine – ricotta – truffelsaus | € | 20,00 |
Bij de hoofdgerechten worden verse frietjes of ovenaardappeltjes geserveerd.
Nagerechten
Dame blanche | € | 10,00 |
Crème brûlée | € | 10,00 |
Cremeux van framboos – witte chocolade | € | 12,00 |
Assortiment van kaas | € | 15,00 |
Prijzen inclusief BTW en diensten
Voor gezelschappen vanaf 5 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen verzorgen.
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten, meld het ons aub. Onze gerechten kunnen mogelijk sporen bevatten van wettelijke allergenen. Dank voor uw begrip.